nieuws

Boer, Van de Bunt en Boerma in eerste interactieve talkshow

Restaurant

Misset Horeca komt met iets nieuw Op 13 december wordt via MissetHoreca.nl de eerste, interactieve live-talkshow, ‘Misset Horeca Culi Talk’ uitgezonden. Topchefs Jonnie Boer, Paul van de Bunt en Jacob Jan Boerma zijn te gast. Kijkers kunnen vooraf én in de uitzending vragen stellen via Twitter en e-mail.

Boer, Van de Bunt en Boerma in eerste interactieve talkshow

Misset Horeca Culi Talk wordt op maandag 13 december live uitgezonden vanuit de kookstudio in ’t Schulten Hues in Zutphen. De ongeveer één uur durende uitzending begint op 10.30 uur en is kosteloos te volgen via www.missethoreca.nl.

De productie van Misset Horeca Culi Talk is in handen van Crystal Park New Media, een mediaproductiebedrijf met internet-tv als specialisatie. Misset Horeca verzorgt de presentatie en interviews.

Onder leiding van hoofdredacteur Geert van den Bosch en culinair redacteur Bianca Roemaat praten Boer (De Librije***, Zwolle), Van de Bunt (De Leuf**, Ubachsberg) en Boerma (De Leest**, Vaassen) over wat er op dit moment allemaal gebeurt in de keukens in de topgastronomie. Welke ingrediënten zijn hot? Welke kookstijlen winnen aan populariteit? En wat zijn de kooktechnieken van dit moment?

Naast het kijken wat er gebeurt in de vaderlandse topkeukens wordt ook een uitstapje gemaakt naar het buitenland. Wat gebeurt er in de internationale topkeukens en wat kan Nederland daarvan leren? Misset Horeca was onlangs bij dè runner up in de top-50 van beste restaurants ter wereld, Schloss Schauenstein in Zwitserland. In Misset Horeca Culi Talk is een videoreportage te zien over wat er gebeurt in de keuken van het aanstormende kooktalent Andreas Caminada.

Verder praten de koks over het leven van topkok. Wat doet het dagelijks leveren van een topprestatie in een hectische, stressvolle keuken met lichaam en geest? Wat zijn de gevolgen en hoe hier mee om te gaan?

Kijkers kunnen meedoen met de talkshow door vragen te stellen aan de gasten. Dat kan vooraf per e-mail of live in de uitzending per mail op via Twitter. Een aantal vragen wordt voorgelegd aan de kooktoppers en direct behandeld in de uitzending.

Praat mee!

Vragen kunt u mailen naar richard.kok@reedbusiness.nl onder vermelding van ‘Misset Horeca Culi Talk’, en de naam van de kok waar de vraag aan gericht is. Ook kunnen vragen worden gesteld via Twitter aan @horeca. Gebruik daarvoor met hashtag mhct (#mhct). Onder de vragenstellers verloten we drie door Boer, Van de Bunt en Boerma gesigneerde exemplaren van het boek Naakte Chefs.

Reageer op dit artikel