nieuws

Iens: ‘De Librije meest populaire restaurant

Restaurant

Volgens de bezoekers van online restaurantgids Iens, is de Librije in Zolle het meest populaire restaurant van Nederland. Dat maakt Iens bekend in haar Iens Toppers 2011, op basis van de 63.476 recensies die de website het afgelopen jaar ontving.

Iens:  ‘De Librije meest populaire restaurant

De Librije voert de lijst met populairste restaurants aan. Op plek twee en drie staan respectievelijk Boreas in Heeze en Oud Sluis in Sluis.

Iens heeft alleen de meningen en proefformulieren van het afgelopen jaar meegeteld in de lijst. Daarnaast konden alleen restaurants met drie of meer proefformulieren in het afgelopen jaar in aanmerking komen om IENS topper 2011 te worden.

De lijst die de Librije aanvoert gaat over de kwaliteit van het eten. Er zijn ook speciale lijsten voor decor en service. De ‘service’ lijst wordt ook aangevoerd door Jonnie Boer. Het restaurant met het mooiste decor is het Kruisherenrestaurant in Maastricht geworden.

Naast landelijke toppers heeft ook IENS een top 10 per provincie aangewezen. Bekijk de hele IENS-lijst online.

Reageer op dit artikel