nieuws

Laatste dag voor sterzaak Stenen Tafel

Restaurant

Sterrenrestaurant De Stenen Tafel in Borculo is donderdag 31 maart voor het laatst open. Eigenaar en topkok Raymond Prinsen, 12 jaar lang de trotse bezitter van een Michelinster, stopt er mee.

Laatste dag voor sterzaak Stenen Tafel

De 41-jarige Borculoër is toe aan iets anders, maar verkoopt zijn pand niet. De ruimte van het restaurant wil Prinsen inzetten voor andere activiteiten. Zo denkt hij erover om een kookschool op te richten in het restaurant, maar zover is het nog niet; hij gaat eerst genieten van wat meer rust.

Eind vorig jaar kondigde Prinsen tegenover MissetHoreca.nl al aan dat hij zijn sterzaak zou sluiten.

Door met bistro

Zijn naastgelegen bistro De Olliemölle blijft gewoon open. Die zaak is in 2010 door Michelin onderscheiden met een ‘Bib Gourmand’, wat betekent dat het restaurant een voordelige en goede maaltijd serveert. Restaurants kunnen geen Bib Gourmand én een ster tegelijk hebben.

Reageer op dit artikel