nieuws

Beslissing valt in Herman’s Restaurant School

Restaurant

Casper van Beek beslist vanavond wie een baan krijgt in het nieuwe restaurant Branco in Rotterdam. Dat gebeurt tijdens de finale van ‘Herman’s Restaurant School’.

Beslissing valt in Herman’s Restaurant School

Xandra, Nicky, Rachelle, Silvia, Sven, Rochelle, Martin, Joey en Kevin horen in de laatste uitzending van het RTL-4 programma wie aan de slag mag in de horeca, en wie dus niet. Het laatste woord is aan ondernemer Casper van Beek, in overleg met coach Milen van Boldrik en chef-kok Herman den Blijker.

Voor de meeste deelnemers geldt dat ze werkloos zijn en weinig tot geen relevante werkervaring bezitten. De afgelopen acht weken zijn ze getraind, opgeleid en aangestuurd door Den Blijker en zijn team van professionals.

Het nieuwe restaurant wordt ’s avonds feestelijk geopend door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. De uitzending begint om 21.30 uur.

Reageer op dit artikel