nieuws

Hotel van het Jaar GaultMillau 2012 is Savarin Rijswijk

Restaurant

Hotel-spa Savarin Hampshire Classic in Rijswijk is maandag in het Afis Circustheater uitgeroepen tot Hotel van het Jaar in GaultMillau 2012. ‘Kansen zien, durf tonen en uitdagingen durven aangaan’, zo lichtte het inspectierapport de benoeming toe.

Hotel van het Jaar GaultMillau 2012 is Savarin Rijswijk

De jury: ‘Het restaurant is uitgebreid met een hotel, dat onder andere beschikt over een wellness-spa, een sauna, een whirlpool, een fitnesscentrum en een stoombad. Mooie voorbeelden van durf en lef.’

Ernst van den Berg, citymarketingmanager in Den Haag, mocht de prijs overhandigen aan goede bekenden. ‘Een volledig terechte keuze, de jury toont hiermee aan heel capabel te zijn’, aldus Van den Berg met een knipoog.

Eigenaar Patrick van Zuiden reageerde verheugd. ‘Na twee jaar bouwen is dit de stimulans die je nodig hebt. Hier doe je het voor. En nu hoop ik dat dit leidt tot een betere vulling van de kamers.’

Savarin heeft in de GaultMillau-gids van 2012 14 punten.

Meer over GaultMillau 2012:

Reageer op dit artikel