nieuws

Smulders heeft organisatie Wolfersveen op orde

Restaurant

Johan Dik en Emmalou Cunningham zijn de nieuwe uitbaters van restaurant Wolfersveen van topkok Toine Smulders. Gunningham komt over van InterScaldes in Kruiningen en Johan Dik werkte in het verleden voor verschillende toprestaurants waaronder De Echoput in Hoog-Soeren en het Amstel Hotel in Amsterdam.

Smulders heeft organisatie Wolfersveen op orde

Met de aanstelling van Dik en Cunningham heeft Smulders de organisatie in restaurant Wolfersveen weer op orde. Per 1 augustus stopten Germaine Bronsteijn en Maarten-Willem Gemmink bij het restaurant waarna Smulders voor een tijdelijke oplossing moest kiezen.

Gastvrouw en sommelier Cunningham is volgens Smulders zeer getalenteerd en gepassioneerd op het gebied van wijn. Voorheen was ze onder andere sommelier bij restaurant InterScaldes in Kruiningen en Aan de Poel in Amstelveen.

Dik is een rasechte Achterhoeker. De chef-kok werkte eerder voor Smulders in restaurant De Beukenhorst in Winterswijk. Veel ervaring rijker en weer terug naar zijn roots waar hij hier de oude klassieke smaken weer terug laat komen in zijn creaties, zo staat te lezen in de nieuwsbrief van Smulders.

Reageer op dit artikel