nieuws

Alain Caron 2e jurylid Nederlandse Masterchef

Restaurant

Tweede jurylid bij de Nederlandse talentshow ‘Masterchef’ is Alain Caron. De in Frankrijk geboren chef kookte bij de beste restaurants en mag nu de culinaire kunsten van zeshonderd Nederlandse koks in de dop beoordelen.

Alain Caron 2e jurylid Nederlandse Masterchef

Op de website van masterchef hebben zich al zeshonderd mensen aangemeld. De laatste aanmeldingsdatum was afgelopen zondag. De audities beginnen in september. Dan mogen de amateurkoks hun eigen gerecht bereiden voor de jury.

De jury selecteert vervolgens vijftig deelnemers. Zij nemen het in de volgende ronde tegen elkaar op.

Hans van Wolde en Alain Caron zijn niet de enige juryleden. Er is nog een derde jurylid wiens identiteit vooralsnog onbekend blijft. Presentatrice Renate Verbaan praat het geheel aan elkaar.

Reageer op dit artikel