nieuws

Beeren emotioneel na opmars in Lekker

Restaurant

John Beeren, eigenaar van restaurant De Bokkedoorns in Overveen, is trots, blij en een tikkeltje emotioneel over de opmars in restaurantgids Lekker. ‘Toen ik hoorde dat we op vier stonden was ik een aantal seconden erg emotioneel’.

Beeren emotioneel na opmars in Lekker

De vrolijke Beeren maakt een ongekende periode mee met De Bokkedoorns. Al dertig jaar lang staat zijn restaurant bij de eerste tien van Lekker.

‘Er is veel gebeurd de afgelopen dertig jaar op culinair gebied. En toch lukt het ons telkens weer om in de top te blijven. We zijn altijd meegegaan met de ontwikkelingen in de branche want stilstand is achteruitgang’, aldus Beeren.

Beeren, tevens voorzitter van restaurantvereniging Alliance, vervolgt: ‘Zo’n stijging in Lekker is een geweldige motivatie om door te gaan. Bij het aftellen van de lijst dacht ik dat we niet meer genoemd zouden worden. Maar dan opeens hoor je de naam van jouw restaurant op plaats vier. Een paar seconden voel je emotie in je lijst, maar dan moet je je weer snel herpakken’.

Beluister hier de eerste reactie van John Beeren.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel