nieuws

Champagnemaand bij Jeunes-restaurants

Restaurant

Restaurantclub Jeunes Restaurateurs D’Europe Nederland (JRE) biedt gasten een maand lang een Champagnearrangement aan. Het arrangement is te verkrijgen in de 23 aangesloten eetgelegenheden bij JRE.

Champagnemaand bij Jeunes-restaurants

Het Champagnearrangement geldt van 15 november tot en met 15 december. Het arrangement houdt in dat gasten worden ontvangen met een Grand Marnier ‘Cuvée Centenaire’ cocktail, gevolgd door een viergangenmenu. Iedere gang wordt begeleid door een glas van de bekende Champagnehuizen Pommery en Moët & Chandon.

Verder serveert de restaurateur een fles Acque Panna of Sanpellegrino als tafelwater. Bij de koffie of thee wordt een glas Hennessy XO cognac geserveerd. De prijs van het arrangement bedraagt 110 euro per persoon.

Reageer op dit artikel