Het restaurant, gelegen in het centrum van het oude Rijswijk, richt zich op de zakelijke markt in de directe omgeving, Locale, regionale en landelijke overheidsinstanties en de particuliere markt. Kelder staat garant voor kwaliteit en inventiviteit waarbij hij uitsluitend met dagverse producten werkt.
Drie lagen met een eigen functie
De villa bestaat uit drie lagen: het restaurant met serre en tuin, op de eerste etage een grote open keuken en op de tweede etage een Board room, geschikt voor vergaderingen en diners tot 20 personen. De keuken en boardroom hebben beiden de beschikking over een eigen balkon.
Kookstudio
De keuken van restaurant Crème Cru wordt geschikt gemaakt als kookstudio. Groepen tot ongeveer 50 personen kunnen onder begeleiding van Patrick hun kennis in de keuken vergrootten. Alle 'geheimen' van de moderne keuken worden hier toegelicht en onder begeleiding mogen de gasten hun culinaire kennis uitbreiden.
De keuken kan door middel van een glazen wand afgeschermd worden zodat er een unieke chefs-table ontstaat waaraan gegeten kan worden. Deze tafel biedt plaats aan ca 16 personen.
programma
Crème Cru krijgt een vast weekprogramma. Van maandag tot en met woensdag kunnen de kooklessen geboekt worden. Donderdag tot en met zaterdag is het restaurant geopend. Het restaurant biedt plaats aan ca 70 personen. Hier kunnen gasten terecht voor een heerlijk diner en op donderdag en vrijdag tevens voor de lunch.
Op alle andere dagen zijn de ruimten beschikbaar voor vergaderingen en bedrijfspresentaties. Organisatie hiervan zal gebeuren in samenwerking met Boenk & de Groot catering en evenementen. Crème Cru zal zorg dragen voor de gehele verzorging.
Verkoop Janvier
De huidige eigenaar van Janvier verkoopt het restaurant, via bemiddeling van Adhoc Horecamakelaars bv, omdat hij uit de horeca wil stappen. Het is nog niet bekend wat er met het restaurant gaat gebeuren.