nieuws

De Bourgondiër maakt beste asperge-menu

Restaurant

Sander de Jonge van Restaurant De Bourgondiër in Vlissingen maakt de beste asperge-amuse van Zeeland. Dat bleek tijdens de strijd om de beste amuse met het witte goud van de waterprovincie. De wedstrijdorganisatie wil volgend jaar een kampioenschap voor heel Zuid-Nederland uitschrijven.

De Bourgondiër maakt beste asperge-menu

De Jonge bleef bij het aspergeduel Dimitri Valkx van Restaurant De Deijning in Groede en Evert van Dilst van Hotel Retaurant ’t Waepen van Veere in Veere voor. De wedstrijd werd gehouden bij de initiatiefnemers Piet en Anja Scheermeijer van restaurant De Zeelandbrug in Zierikzee.

Totaal namen er negen Zeeuwse deelnemers mee aan de wedstrijd. De vakjury bestond onder andere uit topkok Henk Savelberg. De organisatie meldt dat het plannen heeft om voor 2007 een verkiezing uit te schrijven voor Zuid-Nederland. Dit gebeurt op basis van een open inschrijving.

Reageer op dit artikel