nieuws

De Echoput open vanaf 1 april

Restaurant

Op 1 april, en dat is geen grap verzekerd Peter Klosse ons, gaat restaurant De Echoput in Hoog-Soeren nabij Apeldoorn weer open. Daarmee komt een eind aan een lange periode van tegenslagen voor de geplaagde ondernemer Klosse.

De Echoput open vanaf 1 april

De compleet vernieuwde De Echoput werd eind vorig jaar nog voor de officiële opening getroffen door grote waterschade. De oorzaak was een gesprongen waterleiding waardoor er duizenden liters water het nieuwe pand binnen stroomden.

Hersteld

‘De zaak is inmiddels weer droog’, zo laat Klosse weten. ‘De wanden en vloeren zijn hersteld. We zijn nu volop bezig met het werk waar we in november ook mee bezig waren: behangen en klaarmaken voor gebruikt. De opening is gepland op 1 april en dat is geen grap’.

Tegenslag

Voor de geplande opening eind vorig jaar had Klosse al een aardig portie tegenslag achter de kiezen. Zo werd de bouw van het nieuwe gebouw meerdere malen vertraagd door ambtelijke molens. Wanneer in april de deuren open gaan, rekent Klosse definitief af met een periode van tegenslagen en heeft Nederland er weer een spraakmakend horecabedrijf bij.

Zie ook:

Toprestaurant De Echoput wordt ook hotel

Reageer op dit artikel