nieuws

De Heeren van Harinxma keldert

Restaurant

Restaurant De Heeren van Harinxma zinkt in de nieuwe Lekker naar plaats zestig. Het restaurant, onder leiding van Thom-Gabie van Baars, in Beetsterzwaag moet maar liefst 39 plaatsen inleveren. Toch blijft het nog het beste restaurant van Friesland.

De Heeren van Harinxma keldert

De Heeren van Harinxma is met de daling van 21 naar 60 de grootste dalers binnen de Top-100. Op de voet gevolgd door Kasteel Wittem in het Limburgse Wittem. Dit restaurant levert 35 plaatsen in en gaat van 54 naar 91.

Ook Bordewijk in Amsterdam moet oppassen. Vorig jaar nog goed voor plaats vijftig. Nu afgezakt naar een gevaarlijke 85e positie. Restaurant La Sin’s in Driebergen doet het al niet veel beter met een daling van 26 naar 56. Halvemaan in Amsterdam moet terug van 23 naar veertig.

Let op: extra Michelinnieuwsbrief

November gidsenmaand. In de laatste week van de maand komt de moeder aller gidsen uit: de Michelingids. Veel koks zitten er er met smart op te wachten. Michelin kiest dit voor een perspresentatie zonder aanwezigheid van koks. Wilt u het Michelinnieuws echter zo snel mogelijk hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 27 november in de middag een extra Michelinnieuwsbrief.

Schrijf u nu in….

Reageer op dit artikel