HME heropent 't Bonte Schort

HME heropent 't Bonte Schort

De HME Group met culinair directeur Ron Blaauw heeft Brasserie 't Bonte Schort in Aalsmeer gerestyled. De eetgelegenheid, sinds een half jaar onder de vlag van HME, heeft een compleet nieuw gezicht gekregen.

Het pand van het aan de Stommeerweg gevestigde bedrijf is geheel gerenoveerd en voldoet aan alle huidige eisen op het gebied van comfort en uitstraling, meldt het persbericht.

Het interieur is intiem en smaakvol. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren, houten sleetse vloeren en tafels, rijk gestoffeerde banken en een vide die de begane grond verbind met de eerste etage.

Chef-kok van ’t Bonte Schort is Petja Verweij. Verweij werkte eerder onder andere bij restaurant ZIN in Loosdrecht. De deuren van het vernieuwde restaurant gaan zaterdag 17 mei open. De kaart van ’t Bonte Schort is deels vernieuwd. Gebleven zijn de klassiekers: de rundercarpaccio en de gerookte Westeinderpaling.

Meer berichten over Ron Blaauw

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.