nieuws

InterScaldes favoriet voor derde Michelinster

Restaurant

Restaurant InterScaldes in Kruiningen is voor horecaondernemers de grote favoriet voor een derde Michelinster in ons land. Dat blijkt uit een poll op MissetHoreca.nl, naar aanleiding van een suggestie van Michelin-topman Jean-Luc Naret over een derde driesterrenrestaurant voor Nederland.

InterScaldes favoriet voor derde Michelinster

InterScaldes kreeg 46 procent van de stemmen op de poll op MissetHoreca.nl, de website voor horecaprofessionals. Gevolgd door Beluga in Maastricht met 31 procent.

Ver achter InterScaldes en Beluga volgen Parkheuvel in Rotterdam (7 procent), De Leest in Vaassen (6 procent), De Zwethheul in Schipluiden (3 procent) en Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel (eveneens 3 procent).

Op de poll werd de afgelopen week door 732 bezoekers van MissetHoreca.nl gestemd. Aanleiding voor de poll was de suggestie van Jean-Luc Naret, die recent in de media meldde dat in de Michelingids van 2010 de kans groot is dat er een derde driesterrenrestaurant staat vermeld.