nieuws

Librije voor vijfde maal Restaurant van het Jaar

Restaurant

Restaurant De Librije in Zwolle is voor de vijfde maal op rij uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar in de culinaire gids GaultMillau. Sinds de start van GaultMillau pakte De Librije telkens deze prestigieuze award.

Librije voor vijfde maal Restaurant van het Jaar

Volgens GaultMillau zijn de culinaire prestaties, gastvrijheid, service en aandacht voor detail bij restaurant De Librije van onverminderd hoog niveau. Het succes wordt door GaultMillau onder meer toegeschreven aan de hoge mate van discipline, team spirit en enthousiasme voor het vak bij De Librije.

De Librije krijgt verder in de gids 19,5 punten. Dat is een slechts een halve punt verwijderd van het maximale aantal van twintig. Naast De Librije hebben ook InterScaldes en Beluga 19,5 punten. Oud Sluis behoudt in de nieuwe GaultMillau twintig punten.

Meer GaultMillau-nieuws:

Reageer op dit artikel