nieuws

‘Locatie zaak Gordon Ramsay bekend

Restaurant

Het nieuwe restaurant van Gordon Ramsay in ons land komt in het Pulitzer Hotel in Amsterdam. Dat meldt Wijnsuggestie.nl op basis van een betrouwbare bron uit de directe omgeving van de Britse topkok. Enkele weken geleden maakte Ramsay zelf bekend een zaak in Amsterdam te willen starten.

‘Locatie zaak Gordon Ramsay bekend

Na die bekendmaking regende het namen van mogelijke locaties. ‘Vele namen werden genoemd, zoals Panama, The Mansion of een hotel’, zo meldt de weblog Wijnsuggestie.nl, die claimt te weten dat het het Pulitzer Hotel in de hoofdstad wordt. Het nieuwe restaurant moet zijn deuren openen in november 2007. In het buitenland werd het nieuws over Ramsays komst naar het Pulitzer vorige week al gemeld door de Britse website The Independent.

Autobiografie

Ramsay was onlangs in ons land om zijn autobiografie te promoten. Daarbij gaf hij aan een zaak te gaan starten in Amsterdam. Onze hoofdstad is geen onbekende plek voor de Britse topkok. Uit zijn autobiografie blijkt dat hij in zijn jeugd enkele weken in Amsterdam heeft gewoond. Zijn vader had toen tijdelijk een baan in ons land.

Locatie zaak Gordon Ramsay bekend

Reageer op dit artikel