nieuws

Nauwe samenwerking SeatMe.nl met RAI

Restaurant

SeatMe.nl, het reserveringssysteem voor restaurants, gaat samenwerken met beurs- en congresorganisator RAI in Amsterdam. SeatMe.nl gaat alle restaurantreserveringen voor beurzen en congressen in de RAI afhandelen.

Nauwe samenwerking SeatMe.nl met RAI

Dat laat Jeroen van den Brink van SeatMe.nl, het in oktober opgestarte reserveringssysteem, weten.

SeatMe.nl gaat exclusief alle restaurantreserveringen afhandelen voor beurzen en congressen die in de Amsterdam RAI plaatsvinden, waaronder de populaire Auto-RAI en ook het door internationale professionals goedbezochte congres international Broadcasting Convention (IBC), zo schrijft Van den Brink.

‘Het voordeel voor de bezoeker van de RAI is dat hij via SeatMe.nl in een oogopslag kan zien welke restaurants in Amsterdam en omstreken nog een tafel vrij hebben. De tafel die beschikbaar is, kan direct online worden geboekt. Alle reserveringen worden door SeatMe.nl realtime bevestigd’, aldus Van den Brink.

Reageer op dit artikel