nieuws

Nieuwe chef-kok Kasteel De Hooge Vuursche

Restaurant

Arthur Taggenbrock is aangesteld als nieuwe chef-kok van Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Hij gaat zowel het keukenteam van het kasteel als het koetshuis aansturen.

Nieuwe chef-kok Kasteel De Hooge Vuursche

Arthur Taggenbrock (44) werkte onder meer bij Klein Paardenburg, De Proeverij, Covent Garden Catering en bij Van Empelen Catering. Ook runde hij negen jaar zijn eigen restaurant in Amsterdam, genaamd Entresol.

Daarna werd hij chef-kok van het Amrath Hotel Amstedam en van Restaurant De Doelen in Muiden.

General Manager van het kasteel is Paul Helder. Event Company is exploitant van Hooge Vuursche. Naast Kasteel De Hooge Vuursche heeft Event Company ook Landgoed Te Werve in Rijswijk onder haar hoede, net als De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar.

Reageer op dit artikel