nieuws

Nieuwe restaurantgids wikt en weegt

Restaurant

Restaurant.nl is de nieuwe online restaurantgids van Sanoma Uitgevers. Volgens Sanoma onderscheidt de gids zich op cruciale punten van de bestaande online horecagidsen. Het belangrijkste verschil is de gewogen beoordeling.

Nieuwe restaurantgids wikt en weegt

Restaurant.nl biedt gebruikers diverse zoekingangen. Gemakkelijk via keyword, zoals bij Google, en er kan ook uitgebreid gefilterd worden op honderden kenmerken als keuken, sfeer, budget, omgeving en faciliteiten, tot aan de aanwezigheid van een helikopterplatform.

De site moet een echte social community worden. Zo biedt het verschillende mogelijkheden voor gebruikers om ervaringen uit te wisselen. Bezoekers van de site kunnen een eigen profielpagina maken waar de eigen reviews op staan, maar ook een verlanglijstje en tips van vrienden plaatsen. Ook kan er gezocht worden naar bezoekers die dezelfde culinaire voorkeuren hebben.

Reageer op dit artikel