nieuws

Oud Sluis start werving personeel Antwerpen

Restaurant

Nick Bril, de rechterhand van Sergio Herman, is gestart met de werving van personeel voor de nieuwe locatie in Antwerpen. Hoewel het nieuwe restaurant ‘La Chapelle’ naar verwachting pas in 2013 haar deuren opent, heeft Bril nu op facebook een begin gemaakt met de werving van koks.

Oud Sluis start werving personeel Antwerpen

Nick Bril, nu nog werkzaam in het driesterrenrestaurant Oud Sluis van Sergio Herman, krijgt straks de leiding over La Chapelle in Antwerpen en zal dus ook daar de keuken gaan aansturen.

Training bij Oud Sluis

Koks die interesse hebben kunnen zich melden bij Nick Bril. Om toegelaten te worden tot de keukens van La Chapelle moeten de geïnteresseerde chefs onder meer proefkoken en krijgen ze een training bij Oud Sluis.

De volledige oproep op Facebook luidt:

‘Aan alle mensen die interesse hebben: Wij zijn op zoek naar jonge gedreven en gemotiveerde koks voor bij ons in de keuken. Wij gaan op zoek naar mensen om straks ook ons team te gaan samenstellen voor ons nieuwe project in Antwerpen, die eerst nog een training in Oud Sluis krijgen. Iedereen die zich getrokken voelt om aan deze uitdaging te beginnen, kan ons mailen op nick@oudsluis.nl. dan plannen we een proefweekend/ try-out! alleen serieuze reacties graag.

Een video-reportage met Sergio Herman over La Chapelle in Antwerpen