nieuws

René Redzepi in jury Topchef

Restaurant

René Redzepi, een van de beste koks ter wereld, treedt dinsdag 18 oktober op als gastjurylid bij het tv-programma ‘Topchef: De 12 Provincies’. De Deense topchef en eigenaar van restaurant Noma staat vaste juryleden Robert Kranenborg en Julius Jaspers bij.

René Redzepi in jury Topchef

Redzepi zal de gerechten van de kandidaten van het tv-programma beoordelen. De opdracht voor de kandidaten is om binnen korte tijd drie verschillende poffertjes te bereiden. Ze mogen daarbij kiezen uit een scala aan ingrediënten met zoete, kruidige, hartige, fruitige en pittige smaken.

Redzepi staat in eigen land bekend om zijn Aebleskiver, een Deense variant op het poffertje. Dat is de reden waarom hij door het programma is uitgenodigd zitting te nemen in de jury.

Topchef, De 12 Provincies wordt dinsdag 18 oktober uitgezonden op RTL5. Het programma begint om 19.00 uur en duurt een uur.

Reageer op dit artikel