nieuws

Restaurant Lakes opent 5 september

Restaurant

Het nieuwe restaurant van Erik de Boer, Lakes in Hilversum, opent op woensdag 5 september de deuren. De Amsterdamse chef-kok werkte voorheen bij gerenommeerde restaurants als De Nederlanden en Tante Koosje.

Restaurant Lakes opent 5 september

Woensdag 5 september gaat restaurant Lakes open. Ter kennismaking heeft De Boer voor de maanden september en oktober speciale menu’s samengesteld . Hij opent het restaurant samen met de familie Fitou.

Het restaurant komt in het voormalige paviljoen Wildschut in Hilversum. Het gaat om een monumentaal pand wat ooit werd ontworpen door vermaard architect Dudok. Gasten kijken vanuit het restaurant uit over het water.

Het is voor het eerst dat De Boer op eigen benen staat. Voorheen kookte hij bij gerenommeerde restaurants als De Nederlanden en Tante Koosje. Bij beide restaurants kookte hij een Michelinster. De Boer heeft voor Lakes dan ook als doelstelling een ster te bemachtigen.

Zie ook

Reageer op dit artikel