nieuws

‘Serieuze tip’ in moordzaak De Visserman

Restaurant

De politie in Noord-Holland heeft één serieuze tip binnen gekregen over de moord op de eigenaar van restaurant De Visserman in Callantsoog in oktober 2009. De tip kwam binnen na een uitzending van een opsporingsprogramma op de regionale zender RTV Noord-Holland afgelopen week.

‘Serieuze tip’ in moordzaak De Visserman

Hoe waardevol de tip is, zal moeten blijken wanneer de politie ermee aan de slag gaat. Woensdagavond schonk RTV Noord-Holland in het programma Ter Plaatse nogmaals aandacht aan de roofmoord.

Eigenaar Samir Mosa werd in oktober 2009 in zijn restaurant De Visserman aan het Dorpsplein in Callantsoog om het leven gebracht. Dit gebeurde tijdens een gewelddadige overval. Tot op heden heeft de politie nog geen aanhoudingen kunnen verrichten.

Reageer op dit artikel