nieuws

Talenten starten restaurant Atsea

Restaurant

Het nieuwe Scheveningse restaurant waar ex-sommelier van restaurant Parkheuvel, Halil Asar, aan de slag gaat, krijgt nog twee jonge talenten op sleutelposities in de zaak. Erik Tas (oud souschef van Parkheuvel) en Stephan Möllers (rechterhand van Michel Lambermon) komen in de keuken te staan van restaurant Atsea.

Talenten starten restaurant Atsea

Restaurant Atsea opent op 2 juni de deuren. Het restaurant is een initiatief van Paul van Waarden en ondernemer Patrick Dekker. Van Waarden zelf blijft actief in zijn restaurant in Rijswijk en schuift qua keuken Tas en Möllers naar voren.

Het restaurant krijgt ook een club. De twee zaken staan in verbinding met elkaar maar hebben beiden ook een aparte ingang, meldt Tas. ‘Het restaurant komt bij de haven in Scheveningen. Het gebied gaat helemaal op de schop. Er wordt flink geïnvesteerd en de toekomst ziet er zonnig uit’.

De doelgroep van het restaurant is heel breed. ‘Scheveningen ontvangt gemiddeld zeventig zeilboten per dag. Die moeten zich allemaal melden bij de jachtmeester. En dat kantoor zit boven ons restaurant. Verder richten we ons op jongeren, maar ook op dertigers, en veertigers. Iedereen is welkom. Het eten wordt echt top’, aldus Tas.

Reageer op dit artikel