nieuws

Tiende kanshebber voor Wynand Vogel Bokaal

Restaurant

Rob van der Veeken, de ex-souschef van tweesterrenzaak Da Vinci en sinds september vorig jaar eigenaar van De Hofstee in Bladel, gaat als tiende chef deelnemen aan de Wynand Vogel bokaal. Dit heeft de wedstrijdorganisatie donderdag bekend gemaakt.

Tiende kanshebber voor Wynand Vogel Bokaal

Rob van der Veeken was jarenlang de tweede man van Margo Reutens Da Vinci in Maasbracht. In september vorig jaar nam hij van Meesterkok Hein Willemsen en zijn vrouw Astrid De Hofstee over. Daarmee ging een lang gekoesterde droom voor Van der Veeken in vervulling. ‘Ik heb er inderdaad altijd naar gestreefd om een eigen restaurant te beginnen.’

Rob van der Veeken gaat samen met negen andere chefs op maandag 13 februari strijden om de Wynand Vogel Bokaal. De winnende chef mag een geldbedrag van 10.000 euro mee naar huis nemen. De wedstrijd is in de TT-hal in Assen tijdens de beurs HorecaEvenTT.

De complete lijst van deelnemers:

Lars van Galen van de Bloemenbeek*

Jonathan Zandbergen van Het Veerhuys

Jeroen Achtien van De Librije***

Martijn Wetsteijn van De Zwethheul**

Ewout Eleveld van De Leest**

Patrick Freriks van De Hoefslag*

Gijs Hoevenaars van De Lindehof*

Geert-Jan Vaartjes van Landgoed Lauswolt

Ken Vichianrat van La Rive*

Rob van der Veeken van De Hofstee.

Reageer op dit artikel