nieuws

Tweede Alliance-week voor jongeren

Restaurant

De aangesloten restaurants van het samenwerkingsverband Alliance Gastronomique organiseren voor het tweede jaar een week waarin jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 23 jaar voor een gereduceerd tarief van 41 euro uit eten kunnen in een toprestaurant.

Tweede Alliance-week voor jongeren

Het evenement ‘Culinair uit je dak’ wordt gehouden van 23 tot en met 29 juni.

De jongeren kunnen terecht bij in totaal 33 restaurants die samen 32 Michelinsterren vertegenwoordigen. Zij krijgen een viergangendiner voorgeschoteld inclusief champagne-aperitief, wijn en koffie.

Reserveringen kunnen rechtstreeks bij het Alliance-restaurant worden gemaakt onder vermelding van ‘Culinair uit je dak’. Alliance stelt, mede op basis van de eerste editie vorig jaar, dat snel reserveren vereist is ‘want het aantal plaatsen is beperkt’.


Meer over Alliance:

Reageer op dit artikel