nieuws

Uitrol Cas Spijkers Academie

Restaurant

De Cas Spijkers Academie, de school voor culinaire toptalent, gaat uitbereiden. De naamgever van de opleiding, Cas Spijkers, wil een landelijke dekking voor zijn scholen.

Uitrol Cas Spijkers Academie

De Cas Spijkers Academie telt momenteel nog twee vestigingen. Een in De Lutte in Overijssel en één in Boxmeer.

‘Er komt uitbreiding, want we willen een landelijke dekking. In Groningen, Breda en Amsterdam. Praktijkervaring is van groot belang. Alles moet kloppen. Maar vergeet de bediening niet. Dat is een vak apart’, aldus Spijkers in De Telegraaf.

De groei van de opleiding was eerder voorzien. Vorig jaar liet Spijkers weten in verregaande onderhandelingen te zijn met Amsterdam en Enschede om er een ‘academie-opleiding’ te starten. Maar zover kwam het nog niet.

Reageer op dit artikel