nieuws

Voormalig DDR-vliegtuig wordt restaurant

Restaurant

In Duitsland wordt een voormalig DDR-vliegtuig van Interflug omgebouwd tot restaurant. Gasten die in deze bijzondere setting willen eten, moeten er voor naar Leipzig. Achter de kachel staat Bernd Grell.

Voormalig DDR-vliegtuig wordt restaurant

Bernd Grell was ook de restaurateur die het de vliegtuigromp kocht, liet vervoeren en momenteel aanpast. Grell is de eigenaar van bowling-restaurant ‘Regenbogen’.

De romp staat naast zijn restaurant. De exacte plannen van Grell met de vliegtuigromp zijn nog niet bekend. Het wordt wel bij zijn zaak betrokken, maar of je er daadwerkelijk in kunt eten, staat nog niet vast. Wellicht wordt het een zaaltje voor de verhuur of een ontvangstruimte.

Het vervoer van de vliegtuigromp per dieplader leverde afgelopen weekend veel bekijks op op de Duitse snelwegen.

Reageer op dit artikel