nieuws

Weer Knoopjelos Award voor Herman

Restaurant

Sergio Herman van restaurant Oud Sluis is voor de vierde keer op rij door culinair genootschap Knoopjelos gekozen als beste chef-kok van Nederland. Chef-kok Ronald Tausch van restaurant Linnen in Oisterwijk schuift op naar de tweede plaats.

Weer Knoopjelos Award voor Herman

Met zijn vierde titel grossiert Herman in Knoopjelos Awards, zo meldt de site Knoopjelos.nl. In de nieuwe top-3 van de Beste Chef-kok 2007 staat Tausch van Linnen op twee en Martin Kruithof van De Lindenhof in Giethoorn op nummer drie.

Beste gastheer/gastvrouw is Geoffrey Henderikse eveneens van Oud Sluis. Henderikse deelt de eerste plaats met Alwin Houwing van Linnen. Derde staat Thérèse Boer van De Librije. Georffrey Henderikse is ook gekozen tot beste sommelier. Hij wordt gevolgd door Rene Tabbers van De Treeswijkhoeve en Taks Yuen van restaurant Mei Wah.

Zie ook:
Oud Sluis op één bij Knoopjelos (2004)

Let op: extra Michelinnieuwsbrief
November gidsenmaand. In de laatste week van de maand komt de moeder aller gidsen uit: de Michelingids. Veel koks zitten er er met smart op te wachten. Jammer is het dat Michelin dit jaar kiest voor een perspresentatie van ‘le guide rouge’ zonder aanwezigheid van koks. Wilt u het Michelinnieuws echter zo snel mogelijk hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 27 november in de middag een extra Michelinnieuwsbrief.
Schrijf u nu in….

Reageer op dit artikel