nieuws

Ziekenhuis wil modern restaurant bouwen

Restaurant

Het Groene Hart Ziekenhuis wil ruimte maken voor commerciële nevenactiviteiten. Gedacht wordt aan onder meer zelfstandige behandelcentra en een modern restaurant. De activiteiten moeten wel met de zorg te maken hebben. Het ziekenhuis laat onderzoeken of dit haalbaar is.

Ziekenhuis wil modern restaurant bouwen

Het onderzoek wordt uitgevoerd door AM Real Estate. Dat meldt het AD. Directievoorzitter Peter Noordanus van AM en bestuursvoorzitter Dirk Jan Verbeek van het Groene Hart Ziekenhuis hebben hierover een akkoord bereikt. In het onderzoek wordt de al eerder geplande nieuwbouw op de Bleulandlocatie meegenomen. Begin volgend jaar moet de haalbaarheidstudie zijn afgerond.

Ongeacht de uitkomst van het onderzoek gaan de bouwwerkzaamheden door. De nieuwe vleugel voor de werkzaamheden die nu nog op de Jozeflocatie plaatsvinden, is ‘dringend gewenst’, zegt Verbeek.

Reageer op dit artikel