nieuws

Uitbater Mirabelle in Breda failliet

Restaurant

Santé Group BV, het bedrijf achter restaurant Mirabelle in Breda, is door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Eerder deze week kwam het bericht naar buiten dat het restaurant was ontruimd vanwege een huurbetalingsachterstand.

Uitbater Mirabelle in Breda failliet

Het faillissement van de uitbater van restaurant Mirabelle wordt gemeld door BredaVandaag.nl. Eerder deze week bij de melding van de ontruiming van het restaurant was nog sprake van een eventuele doorstart. Daarover is nu geen duidelijkheid te geven.

Mirabelle kijkt terug op roerige tijden de laatste jaren. In 2009 ging het restaurant failliet en begin 2010 maakte het een herstart. Begin dit jaar kwam het restaurant in het nieuws vanwege een opvallende actie met waardecheques. Wie in de maand januari 150 euro op de restaurantrekening stort, krijgt een waardecheque van 250 opgestuurd om te besteden voor een diner, receptie, bedrijfsborrel of vergadering in het bedrijf.

Reageer op dit artikel