nieuws

Mijn Tent is Top-finalist Bij Jansen toch verder

Restaurant

Bij Jansen in Groningen, verliezend finalist in de 2008-editie van het tv-programma Mijn Tent is Top, gaat toch verder. Vrijdag 16 november heropende het restaurant, dat eind oktober de deuren sloot vanwege ‘een naderend faillissement’.

Mijn Tent is Top-finalist Bij Jansen toch verder

Restaurant Bij Jansen heeft vrijdag 16 november haar deuren weer geopend, zo melden de nieuwe eigenaren. Eind oktober meldde Dagblad van het Noorden dat de verliezend finalist van Mijn Tent is Top uit 2008 het faillissement zou aanvragen.

Jeroen de Vries en Irene van der Velde, beiden in Groningen al actief met Dinercafé Diep en ’t Vaatje, hebben de dagelijkse leiding. Zij doen dat samen met Sandra Faber, die vanaf de start betrokken is bij het horecabedrijf.

Sandra Faber nam in 2008 samen met Bart Willem Jansen deel aan het populaire tv-programma Mijn Tent is Top, gepresenteerd door Herman den Blijker. Met restaurant Bij Jansen schopten zij het tot de finale, die ze verloren.

Vanuit de branche kwamen veel reacties op het programma, omdat een groot aantal deelnemende restaurants de deuren inmiddels heeft gesloten. Recent meldde Herman den Blijker voor de camera van MissetHoreca.nl (zie onder) dat dit niet ligt aan het programma en dat een nuancering op zijn plaats is. Ook dat leidde weer tot ophef.

Reageer op dit artikel