nieuws

Politie schrijft 21 parkeerbonnen bij restaurant

Restaurant

Horecaondernemer Raymond van Rijn, eigenaar van restaurant De Twee Gebroeders in Etten-Leur, is boos op de politie. Politieagenten schreven dinsdagavond maar liefst 21 parkeerbonnen uit aan gasten van het restaurant.

Politie schrijft 21 parkeerbonnen bij restaurant

De politie schreef de bonnen uit omdat auto’s op een grasstrook langs de weg geparkeerd stonden. Gasten kozen voor deze plek omdat de parkeerplaats van restaurant De Twee Gebroeders vol was.

Van Rijn is boos op de gemeente vanwege gebrek aan overleg. ‘Ze hadden ook een voorbeeld kunnen stellen door bijvoorbeeld twee bonnen uit te schrijven of eerst de gasten even te waarschuwen. Dit is gewoon beschamend, echt beschamend’, aldus Van Rijn op OmroepBrabant.nl.

De parkeerplaats van De Twee Gebroeders geeft ruimte aan zo’n zestig auto’s. Het restaurant kan zo’n vierhonderd gasten ontvangen. De uitgeschreven 21 parkeerbonnen zijn samen goed voor 1.800 euro aan boete.

Reageer op dit artikel