nieuws

’t Schulten Hues meldt primeur met iBook

Restaurant

Sterrestaurant ’t Schulten Hues in Zutphen lanceert in januari 2013 Portfolio-i, een iBook in de vorm van een digitaal interactief kookboek. Volgens de makers gaat het om het eerste digitale interactieve kookboek van een restaurant met een Michelinster.

’t Schulten Hues meldt primeur met iBook

Aanleiding voor de lancering van het iBook is het 10-jarig bestaan van ’t Schulten Hues. ‘Portfolio-i wordt het allereerste digitale interactieve kookboek van een restaurant met een Michelinster. Wij hebben het iBook gerealiseerd in nauwe samenwerking met Crystal Park New Media’, aldus Gast.

Het iBook bevat onder andere bijzondere culinaire fotografie van compleet nieuwe gerechten van de hand van sterkok Peter Gast. Verder bevat het iBook interactieve presentaties van gerechten, foto’s van 10 jaar ’t Schulten Hues, aanvullende interviews en reportages, redactionele bijdragen van foodjournalist Mara Grimm, muziek van DJ’s Monte la Rue en Hans Stroeve en fotografie en videografie door Peter Casell, Boy van Dulmen en Gebrand Pot.

Het iBook zal uitsluitend verkrijgbaar zijn via Apple’s iBookstore waarin twee versies (full en light) beschikbaar zullen zijn.

Reageer op dit artikel