nieuws

Restaurant Baut Amsterdam langer open

Restaurant

Baut in de Amsterdamse Wibautstraat blijft langer open. In oktober 2012 meldde het restaurant de opening én sluiting per 31 december 2014. De nieuwe eigenaar van het pand, Student Hotel, geeft de eetgelegenheid onder leiding van chef-kok Michiel van der Eerde de gelegenheid operationeel te blijven tot 31 maart.

Restaurant Baut Amsterdam langer open

‘Baut telt niet meer af, maar telt er negentig dagen bij op’, zo wordt het langer openblijven van het restaurant aan de Wibautstraat in Amsterdam gemeld. Niet 31 december 2014 wordt de laatste openingsdag, maar 31 maart 2015.

Tijdelijk restaurant

In oktober 2012 meldde Misset Horeca de opening én sluiting van Baut. Vanwege herontwikkelingsplannen van het stadsdeel was sprake van de opening van een tijdelijk restaurant.

Student Hotel

Student Hotel, de nieuwe eigenaar van het pand waarin vroeger de redacties van Trouw en Parool huisvesten, geeft Baut de gelegenheid gegeven operationeel te blijven tot 31 maart volgend jaar.

Michiel van der Eerde

Baut staat onder leiding van Michiel van der Eerde, die het vak leerde bij onder andere Oud Sluis in Sluis, De Bokkedoorns in Overveen en De Hoefslag in Bosch en Duin.

Kort na de opening ontving de chef-kok van Johannes van Dam een 10-. Na de opening van het Student Hotel gaat Van der Eerde ernaast van start met een nieuw concept.

Reageer op dit artikel