nieuws

Landgoed Wolfslaar Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland

Restaurant 178

Landgoed Wolfslaar in Breda heeft de titel  ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleep. Van alle 12 ‘WijnSpijs Restaurants van de Maand’ is Landgoed Wolfslaar het beste beoordeeld door de inspecteur en het publiek van de WijnSpijs Wandelingen.

Landgoed Wolfslaar Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland

‘Wij zijn erg trots dat wij de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in ontvangst mogen nemen,’ aldus maître Rik Ficheroux.

Tijdens de uitreiking serveert Maarten Camps, chef van Landgoed Wolfslaar, een kunstwerk van kreeft, scheermesjes en coquilles. De wijn – een Alvarinho uit Portugal – past perfect bij dit gerechtje.  ‘Het perfect combineren van wijn en spijs staat bij ons hoog in het vaandel’, zegt algemeen directeur Landgoed Wolfslaar Ton Pinxten in zijn toespraak tijdens de uitreiking. ‘Met deze perfecte wijnspijscombinatie laat Landgoed Wolfslaar dan ook zien dat zij de terechte winnaar zijn van het ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’.’ De wedstrijd is mede mogelijk gemaakt door Wijnstudio, WijnSpijs en Perswijn.