nieuws

Food Market op CS Den Haag van mannen van Pickles

Restaurant 1523

Den Haag Centraal Station krijgt een nieuw horecaconcept: de Grand Central Food Market. Initiatiefnemers zijn Joris Visser, Niels van Nieuwenhuizen (bekend van de Pickles) en Stefan Tiemeijer. Op 30 juni is de opening.

Food Market op CS Den Haag van mannen van Pickles

Grand Central Food Market in Den Haag bestaat uit een fishbar, een burgerbar en een wijnbar, samen onder één dak in het hart van de stationshal. De zaak gaat nog deze maand open en zal dagelijks van 10 tot 22 uur open zijn. 

Gastroburgers van Pickles

Op het Centraal Station in Den Haag worden de gastroburgers van Firma Pickles geserveerd en daarnaast kan de consument terecht bij Bar Bellota, een wijnbar (30 openen wijnen) met verschillende soorten Spaanse hammen, en bij Saltzer en een fishbar. Twee kleinere foodtrucks maken het culinaire aanbod van Grand Central Food Market compleet.

Naast Den Haag CS zijn de burgers van Pickles te koop in Utrecht, Rotterdam (Markthal) en Scheveningen (Pier).

Reageer op dit artikel