nieuws

Nieuwe zaak voor Dudok

Restaurant 2319

Eind deze maand opent de Dudok-groep een nieuwe zaak in Rotterdam. Het gaat om ‘Lola’ een combinatie van restaurant en bar met een Spaanse keuken. Dudok start Lola samen met Casper von Bannisseht.

Nieuwe zaak voor Dudok

Casper von Bannisseht werkte in het verleden bijna vier jaar voor Dudok als Marketing- & brand manager.

Lola opent nog deze maand aan de Schiedamse Vest. De keuken van Lola staat onder leiding van chef-kok Jochem Appel, voorheen werkzaam bij Café Rotterdam. ‘Gerechten van hoge kwaliteit zonder ingewikkeld te doen, smaakvolle en betaalbare tapas in een modern jasje. Lola zal geopend zijn voor lunch en diner. Maar ook voor een bakkie koffie met taart of een borrel.

Lola zou vorige maand – mei – open gaan, maar de opening is uitgesteld door Dudok tot later in juni. Het pand is ruim 250 vierkante meter en telt twee verdiepingen. De chefs gaan werken in een open keuken. Ook krijgt de zaak een groot terras. Dudok werkt al sinds februari van dit jaar aan de opening van Lola aan Schiedamse Vest 56.

Reageer op dit artikel