nieuws

Nieuw restaurant Hotel Arena heet Park

Restaurant 1449

De eerste gasten kunnen er pas in oktober terecht om te eten, wel heeft Hotel Arena nu al de naam van het nieuwe restaurant bekendgemaakt: Park. Hotel Arena van Paul Hermanides ondergaat momenteel een ingrijpende verbouwing.

Nieuw restaurant Hotel Arena heet Park

Net als het vernieuwde Hotel Arena krijgt restaurant Park de ingang aan de Oosterparkkant. De opening van het café-restaurant vormt in oktober de eerste mijlpaal van de grootscheepse uitbreiding en verbouwing van Hotel Arena.

Park wordt een all-day dining concept waar internationale klassiekers een een lichte en frisse variant geserveerd worden. Het zijn de veelal bekende Italiaanse en Franse gerechten als Caesar Salad, French Toast of Club Sandwich.

Binnen en buiten

Direct aan de west-ingang van het Oosterpark ligt vanaf oktober 2016 de voordeur van Park en Hotel Arena. ‘TeamV Architectuur’ en ‘TANK Interior Design’ ontwikkelden een ruimte die tussen binnen en buiten balanceert.

De glazen buitenwanden, vele groene planten en aardse tonen in het interieur verbinden Park met het Oosterpark.

Het restaurant krijgt drie verschillende settings: lounge, bistro en fine-dining restaurant. De verschillende secties bieden samen plaats voor 180 couverts. Het grootse terras dat L-vormig om het restaurant heen ligt, brengt het totaal op meer dan 350 couverts.

Hotel Arena valt onder de Amsterdam Village Company (AVC) van Paul Hermanides. AVC staat met een omzet van 8,4 miljoen euro op plek 92 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel