nieuws

Makro Delft ontruimd vanwege brand

Restaurant 869

De vestiging van groothandel Makro aan de Schieweg in Delft is woensdag ontruimd omdat er brand woedde op het dak. De brand, die gepaard ging met veel rookontwikkeling, ontstond tijdens werkzaamheden. Een ketel met bitumen (‘teer’) raakte door nog onbekende oorzaak in brand.

Makro Delft ontruimd vanwege brand

Het personeel startte direct de ontruiming. De Delftse Makro is voorlopig dicht. Of de zaak woensdag weer opengaat en hoe laat, kon een woordvoerder van de brandweer niet zeggen.

Eén medewerker kreeg spetters hete bitumen over zich heen. Hij is ter plaatse behandeld.

Makro

De Makro Delft is de grootste van Nederland en focust zich op de horeca. Makro heropende deze zomer vier vestigingen. In Beverwijk, Den Bosch, Leeuwarden en Nijmegen kunnen ondernemers terecht voor hun zakelijke inkopen, om te shoppen en om te netwerken én te werken.

Reageer op dit artikel