nieuws

Nederlandse chef kookt in Argentinië

Restaurant 2214

Paul Verheul, executive chef bij Restaurant Vandaag, kookt net als in 2014 op uitnodiging van KLM tijdens de Dutch Nights in Buenos Aires, Argentinië.

Nederlandse chef kookt in Argentinië

Verheul kookt op uitnodiging van de CEO van KLM Air France in twee vijfsterrenhotels in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië.

De events maken onderdeel uit van Dutch Nights, een evenement van de Nederlands-Argentijnse Kamer van Koophandel. De gasten bestaan dan ook uit medewerkers van die kamer, van de Nederlandse ambassade en veel Nederlandse expats.

Verheul, in Nederland executive chef bij all-in restaurantconcept Vandaag (Amsterdam en Utrecht), deed dit eerder al in 2014. Hij kookt in Argentinië in Sofitel Brick Hotel met executive chef Xavier Marrone en in Sofitel Cardales hotel met executive chef Diego Irato.

Verheul maakt een amuse van hutspot met kippedijkroket en mosterdcress, als voorgerecht Hollandse tongfilet met mosselen, appelkaviaar, bietenschuim en een afrikaantje, een hoofdgerecht van Hollandse runderlende met Zaanse mosterdcrunch, een hete bliksem-bal, gelei van spliterwt en peterselie jus en als dessert wentelteefjes van suikerbrood met kaneel, appel crumble met goji-bes, griesmeel met krokante yoghurt en aardbeiengelei en yoghurtsorbet met krokante ontbijtkoek.

 

 

Reageer op dit artikel