nieuws

De Librije best beoordeeld bij Iens

Restaurant 2093

De Librije in Zwolle is dit jaar het best beoordeelde restaurant van Nederland op Iens. Château Restaurant Neercanne in Maastricht en Vinkeles in Amsterdam staan op twee en drie in de top-10. De Iens Toplijst bestaat uit de duizend restaurants die gemiddeld het best beoordeeld worden en wordt samengesteld op basis van recensies van hun eigen gasten.

De Librije best beoordeeld bij Iens
© Ruben May

‘De gasten hebben op ons gestemd, dat vinden we heel erg leuk. We gaan onze gasten nog jarenlang inpakken en verwennen, ze zijn nog lang niet van ons af’, zegt Thérèse Boer, mede-eigenaar van De Librije.

De Iens Top wordt jaarlijks samengesteld op basis van recensies van restaurantbezoekers. Het gegeven rapportcijfer plus het aantal recensies vormen de basis voor de uiteindelijke notering. Zo vormen de duizend best beoordeelde restaurants de lijst.

Dit jaar telt de lijst 552 nieuwe binnenkomers. Het Amsterdamse Risto Enoteca PepeNero is de best beoordeelde nieuwe binnenkomer op de lijst. Het Rotterdamse restaurant Rosso kreeg met ruim 800 recensies de meeste beoordelingen dit jaar.

De Iens Top-10 2017:

  1. De Librije, Zwolle
  2. Château Restaurant Neercanne, Maastricht
  3. Vinkeles, Amsterdam
  4. Risto Enoteca Pepenero, Amsterdam
  5. De Lindehof, Nuenen
  6. Lounge Restaurant Pomerol, Landgraaf
  7. Rosso, Rotterdam
  8. Perceel, Capelle aan den IJssel
  9. Le Restaurant, Amsterdam
  10. Bord’Eau, Amsterdam

De Iens Top van vorig jaar. 

De Iens Top van 2015.

Reageer op dit artikel