nieuws

DJ Michel de Hey en chef Michael Wolf slaan handen ineen

Restaurant 945

Chef Michael Wolf en dj Michel de Hey slaan de handen ineen. Op vrijdag 9 december koken zij ‘back to back’ tijdens ‘Chef’s Table’ in restaurant Wolf Atelier in Amsterdam. Beiden zullen drie gangen bereiden. De gasten worden echter eerst opgewarmd met een extra lange set van dj en kookliefhebber De Hey.

DJ Michel de Hey en chef Michael Wolf slaan handen ineen
Michael Wolf

‘De combinatie van gastronomie en techno was vorige keer zo te gek dat we het echt nog een keer wilden doen, maar dan nog specialer’, zegt Wolf na de eerdere samenwerking op ADE. ‘Dat hij de sterren van de hemel kan draaien, is wel duidelijk. Maar laat hem nu maar eens bewijzen hoe goed hij eigenlijk kan koken.’ aldus Wolf, die op zijn beurt een fanatiek techno liefhebber is.

Van restaurant naar club

Om 22.00 gaat Michel de Hey’s koksbuis uit en zijn koptelefoon op. Wolf Atelier transformeert dan van restaurant in een club. Tafels kunnen worden gereserveerd via shop3.ticketscript.com.

Reageer op dit artikel