nieuws

Opvolger(s) gezocht voor sterrenrestaurant en Landhuis Wolfslaar

Restaurant 3239

Het Bredase sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar (onder meer vergader- en trouwlocatie) worden ter overname aangeboden.

Opvolger(s) gezocht voor sterrenrestaurant en Landhuis Wolfslaar

Directeur/eigenaar Ton Pinxten bevestigt dat hij op zoek is naar opvolging voor zijn beide bedrijven die onderdeel zijn van Landgoed Wolfslaar in Breda. ‘Ik word dit jaar 64 en na vijftig jaar hard werken in de horeca is het wel mooi geweest. Ik wil graag wat we als team hebben opgebouwd in goede handen overdragen. Het restaurant en het landhuis kunnen apart of gezamenlijk worden overgenomen door één of meerdere enthousiaste opvolgers.’

Medewerkers blijven

Gasten zullen niets van de overname merken. De medewerkers blijven er gewoon werken onder de vlag van de nieuwe eigenaar / eigenaren. Pinxten begon in 2000 met ondernemen op het Landgoed. 18 jaar later is Wolfslaar een begrip in Breda en verre omgeving. In 2016 werd het restaurant uitgeroepen tot Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland.

Jaarlijks worden er in het landhuis duizenden gasten ontvangen voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten, waaronder vele huwelijken. Wolfslaar Restaurant ontvangt jaarlijks meer dan 10.000 gasten en is sinds 2005 elk jaar onderscheiden met een Michelin ster.

 


Pensioen horeca: ondernemers willen stoppen vóór hun zestigste

2018 dreigt het Jaar van het pensioen te worden. In krantenkoppen duikt het P-woord steeds weer op. Volgens minister Wouter Koolmees dreigt er zelfs een oorlog tussen de generaties. Hoe hebben horecaondernemers hun pensioen eigenlijk geregeld? Maken zij zich zorgen over doorwerken tot je erbij neervalt? Of over een broodmager pensioentje? Waar stoppen zij hun zuurverdiende geld in om dat te voorkomen? Aandelen, bitcoins? Of toch gewoon in stenen? Misset Horeca onderzocht het pensioen voor  horeca ondernemers.

Lees hier de conclusies…

Reageer op dit artikel