nieuws

Haagse The Penthouse opent hoogste skybar van Nederland

Restaurant 1441

The Penthouse in Den Haag, in een toren van 135 meter hoogte het hoogste restaurant van Nederland, heeft nu ook de hoogste skybar van ons land geopend.

Haagse The Penthouse opent hoogste skybar van Nederland

The Penthouse, gelegen op de 42e verdieping van de Haagse Toren in Den Haag, opent de deuren van zijn nieuwe skybar. De skybar bevindt zich op de 40e verdieping van de 135 meter hoge toren. Hiermee zijn het de hoogst gelegen horecazaken van Nederland.

De bar en het restaurant verslaan de restaurants van de Eiffeltoren en de Euromast, die op een hoogte van 105 en 95 meter zitten. Zowel het restaurant als de skybar bieden een weids uitzicht over Den Haag. Overdag, wanneer het helder is, is het zelfs mogelijk om Rotterdam te zien.

The Penthouse

‘Het is nog niet de officiële opening, maar we zijn zo trots op onze nieuwe aanwinst, dat we niet kunnen wachten deze aan iedereen te laten zien’, aldus Elwin Giel, eigenaar en geestelijk vader van het skyrestaurant.

Eind 2017 won The Penthouse nog een ondernemersprijs van de gemeente Den Haag, en ook in 2014 viel het bedrijf al eens in de prijzen.

Reageer op dit artikel