nieuws

Jeroen Broos en Vincent Veer naar Résidence Wijnen

Restaurant 1586

Jeroen Broos is per 1 april 2018 begonnen als salesmanager bij wijnimporteur Résidence Wijnen in Roelofarendsveen. Voormalig sommelier Vincent Veer is er in maart begonnen als accountmanager.

Jeroen Broos en Vincent Veer naar Résidence Wijnen

Jeroen Broos krijgt de sales in Zuid-Nederland in zijn takenpakket en de merken Riedel, Famille Perrin en Château Miraval.

Jeroen Broos, 46 jaar, was de afgelopen 4 jaar werkzaam in de wijnbusiness als commercial manager out of home bij LFE. Daarvoor heeft Broos ruim 23 jaar werkervaring opgedaan, onder andere bij Verbunt Wijnkopers en Sligro Food Group.

Jeroen Broos

Jeroen Broos en algemeen directeur Fonger Kranenburg (r)

Vincent Veer

Op 1 maart 2018 is ook accountmanager Vincent Veer, 45 jaar, in dienst getreden bij Résidence Wijnen. Hij begon zijn carrière in de horeca, waar hij al snel met het wijnvirus besmet raakte.

Daarna is hij de vinologenopleiding gaan volgen en heeft hij bij verschillende restaurants als sommelier gewerkt. Onder meer een jaar bij Fifteen. De afgelopen 12 jaar is hij werkzaam geweest bij Vinites en heeft daar in verschillende rayons gewerkt, waaronder horeca en wijnspeciaalzaak. Hij is verantwoordelijk voor de sales in Noord- en Midden-Nederland.

Résidence Wijnen importeert en levert wijnen uit alle delen van de hele wereld aan horeca- en retailbedrijven in Nederland. Van grote merken tot unieke cultwijnen.

>>> Tien manieren om wijn te presenteren

>>> Tips voor de calculatie van wijn

>>> Hoe maak je een wijnkaart

Reageer op dit artikel