nieuws

Hudson Bar & Kitchen opent eerste pop-up vestiging tijdens WK 2018

Restaurant 1208

Hudson Bar & Kitchen opent tijdens het WK 2018 de eerste pop-up vestiging. De stad Saransk – de hoofdstad van de Russische autonome deelrepubliek Mordovië – heeft de primeur om de eerste tijdelijke vestiging van dit Nederlandse horecaconcept te huisvesten.

Hudson Bar & Kitchen opent eerste pop-up vestiging tijdens WK 2018

Het idee achter het pop-up restaurant is ontstaan vanuit de samenwerking met het wereldwijd bekende Mercure Hotel, waar tijdens het WK voetbal de huidige wereldkampioen Portugal verblijft. Design- en architectuurstudio Sundukovy Sisters is verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting van het sfeervolle Mercure Hotel.

Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. Medio mei is ook Hudson Beach geopend, de Amerikaans georiënteerde strandhotspot van Kijkduin. Met de recente opening van Hudson Beach heeft Hudson 11 vestigingen op de teller.

Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen

Reageer op dit artikel