nieuws

Masterclass voor horecaondernemers: van data naar omzet

Restaurant 357

Lightspeed organiseert op 10 september de masterclass ‘Van Data naar Omzet’ voor horecaondernemers. De centrale vraag is ‘hoe kun je je omzet verhogen door gebruik te maken van data?’ Met data kun je inspelen op nieuwe kansen.

Masterclass voor horecaondernemers: van data naar omzet

Tijdens de masterclass zal Herman Hell (Hell’s Kitchen Horeca Groep) inspirerende voorbeelden delen van datagebruik in de praktijk. Vervolgens vertelt Resengo hoe je met klantdata je omzet laat stijgen en bespreekt Lightspeed hoe de juiste technologie data-analyse versimpelt. De masterclass wordt gehouden in Sugo, Westblaak 87, Rotterdam

Leestip: Data meets Hospitality: Wat kan data voor je horecabedrijf betekenen?

Het evenement is gratis toegankelijk voor horecaondernemers en Lightspeed Restaurant gebruikers.

Programma:

19.00 – 19.30: Aankomst & aperitief

19.30 – 20.30 Experts:

  • Herman Hell HKHG
  • Resengo
  • Lightspeed

20.30 – 22.00 netwerkborrel

Reageer op dit artikel