nieuws

Nieuwe restaurantactie van Heerlijk.nl: Heerlijk uit eten Weken

Restaurant 3470

Heerlijk.nl heeft een nieuwe restaurantactie opgezet samen met de Persgroep van onder andere het AD. In de kranten van deze mediagigant zit een acht pagina’s tellende bijlage die het restaurantaanbod onder de aandacht brengt. Met kortingen die oplopen tot 50 procent. Er doen 37 restaurants met een Michelinster aan mee.

Nieuwe restaurantactie van Heerlijk.nl: Heerlijk uit eten Weken

Er doen vierhonderd restaurants mee in het verspreidingsgebied van de kranten aan de ‘actie’ van Heerlijk.nl. Er doen 37 restaurants mee met een of meerdere Michelinsterren. Onderaan dit bericht staat een selectie van de deelnemers met Michelinster en hun aanbiedingen. Deze worden expliciet in de bijlage genoemd.

De restaurant-bijlage zit niet alleen bij het Algemeen Dagblad van de Persgroep maar ook bij het Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Stentor, Tubantia, De Gelderlander, BN De Stem en de Zeeuwse PZC. Om voor deze actie te reserveren hoef je echter geen abonnee te zijn. Reserveren kan via de url van de krant gevolgd door /uiteten. Bijvoorbeeld AD.nl/uiteten

Consumenten die de reserveringspagina bezoeken zien alle restaurants die deals hebben met Heerlijknl. Tussen de deelnemers staan meer dan de genoemde tien restaurants met een Michelinster die in de krantenbijlage staan. Hun acties en de periode waarin gereserveerd kan worden, wisselen per bedrijf.

Heerljik1oDaagse en Star Edition

De acties van de Heerlijk uit Eten Weten zijn geldig tot en met 31 december 2018. De bijlage is verspreid op 31 augustus dus het gaat om een actieperiode van vier maanden. Andere acties van Heerlijk.nl lopen ook gewoon door, zoals de Star Editions waarbij gasten all-in kunnen dineren bij een restaurant met een Michelinster voor 100 euro (1 tot en met 30 september). Ook de Heerlijk10daagse valt in deze periode (26 oktober tot en met 4 november). Tijdens deze actie is de prijs voor een driegangendiner 27,50 euro.

Aan de Heerlijk uit eten Weken doen tien sterzaken mee:

Parkheuvel**, Rotterdam
– driegangenmenu voor 47,50 euro (aangekondigd met 41% korting)

Tante Koosje*, Loenen aan de Vecht
– vijfgangenmenu voor 55 euro (33% korting)

Bridges*, Amsterdam
– viergangenmenu 48 euro (30% korting)

FG Restaurant**, Rotterdam
– all-in vijfgangenmenu voor 135 euro (30% korting)

Perceel*, Capelle aan de IJssel
– driegangenlunch voor 39,50 euro (34% korting)

Basiliek*, Harderwijk
– vijfgangenmenu voor 39.50 euro (47% korting)

Kaatje bij de Sluis*, Blokzijl
– vijfgangenmenu voor 44,50 euro (48% korting)

Koriander*, Drachten
– zesgangenmenu voor 49 euro (30% korting)

Cucina del Mondo*, Heerlen
– Vijfgangenmenu voor 49 euro (35% korting)

’t Raedthuys*, Duiven
– tien gangen proeverij voor 56,50 (30% korting)

Arthur Bassant zegt in de restaurant bijlage dat Heerlijk.nl zich niet richt op de snackbar om de hoek. ‘Wij zijn marktleider in het hogere segment. We richten ons op de betere restaurants. We vragen restauranthouders om de stoelen die niet bezet zijn in hun zaak. Zij krijgen er onze marketing voor terug. En met behulp van dat instrument vullen wij hun stoelen. In de meeste gevallen brengen we nieuwe, betalende gasten aan. Iets waar iedere restaurateur naar op zoek is. Wij hebben de marketingpower om onze boodschap over te brengen: topgastronomie voor iedereen bereikbaar.nl.’

Topgastronomie is een breed begrip bij Heerlijk. Een van de deelnemers, Fabels in Woerden, biedt tijdens de actie een driegangenmenu aan voor 15 euro! En dat kan zelfs tot juni 2019! Bib Gourmand restaurant JanZen in diezelfde plats biedt een vijfgangendiner aan voor 38,50, en dit is te reserveren tot 28 september 2018. Waarschijnlijk omdat de zaak dan van eigenaar verandert.


>> Niets meer missen van Misset Horeca?

Foto's